Itsekurista itsensä hyväksymiseen

Kansainvälistä Älä laihduta -päivää vietetään vuosittain 6.5. Perinteisesti Älä laihduta -päivänä on Jyväskylässä jalkauduttu kadulle, vaaleansinisiä rintamerkkejä ja lupauskortteja satunnaisille ja ehkä viattomillekin ohikulkijoille ojennellen. Tänä vuonna minä päätin päätettiin siirtyä viettämään päivää kadulta sisätiloihin. Laihduttamattomuuden ilosanoma säilyy rintamerkeissä ja lupauskorteissa, mutta laajenee myös n. kahden tunnin pituiseksi yleisöluentotilaisuudeksi.

Luennolla ihmetellään ravitsemusaiheisia kysymyksiä liittyen laihduttamisen ja normaalin syömiskäyttäytymisen tasapainoon. Luento järjestyy yhteistyössä Väli-Suomen syömishäiriöperheet ry:n, Syömishäiriöliitto-SYLI ry:n ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa. Luento ei ole erityisesti suunnattu millekään tietylle ihmisosastolle tai -ryhmälle, vaan tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Tsekkaa tapahtuman tarkemmat tiedot oheisesta mainoksesta ja tuu paikalle! See ya! Je, jou.

-K

itsekurista_itsensa_hyvaksymiseen

Näppäränä tyttönä askartelin tapahtumasta mainoksen. Koulutoverit väittivät, ettei uskoisi minun tekemäksi. Eivät ne tosin usko minua (tai minuun) muutenkaan. Katsotaan uskaltavatko tulla paikalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.