Kehoaktivistit

IMG_20160820_171334

Se erilainen fitness–blogin toimituskunta koostuu kahdesta kehoaktivistista nimeltään Katri Mikkilä ja Leena Putkonen.

Kutsumme itseämme kehoaktivistiksi, sillä liian moni on onneton kehossa, joka toimii hyvin ja on kaunis juuri sellaisena kuin se on. Tämä ei tarkoita, etteikö sitä saisi treenata ja muokata oman maun mukaan, mutta toivoisi, että se ei tapahdu itseinhon ja ulkonäköpaineiden voimalla. Itseään arvostamalla ja rakastamalla pääsee kaikissa asioissa parempaan lopputulokseen. Sillä miten negatiivisuuden kautta voisi syntyä mitään positiivista?

Blogissamme pohdimme ihmisten suhdetta syömiseen, liikuntaan ja kaikkeen näiden aiheiden ympärillä pyöriviin seikkoihin. Mielellään huumorin keinoin ja yleensä itselle nauraen. (Tähän joku vitsi. Eiku… :P) Blogin nimi juontaa juurensa halusta tuoda vastapainoa fitness-höyryilylle ja halusimme napata kuntoilua tarkoittavan sanan parempaan käyttöön.

 10854404_10152891994120619_2550765124981500748_o

Katri on ravitsemusterapeutti, joka ei vaihtanut alaa vaan lähti täydentämään osaamistaan fysioterapeutin opintojen pariin, teki välillä töitä ja pari lasta, mutta valmistui sittenkin.

Katri ei urheile, mutta liikkuu, ei ole missään lajissa hyvä, mutta tekee sitä mitä tekee ilolla, ilman tavoitteita tai pakkomielteitä. Koska vihdoin osaa tehdä niin.

Katri ei rakasta ruuanlaittoa, mutta tekee sitä, koska rakastaa ruokaa. Katri syö tylsän tavallisesti, ilman rajoituksia, keittiövaakoja tai kalorilaskureita. Koska vihdoin osaa tehdä niin.

Katri eli liian monta vuotta kuvitellen, ettei hänen oma rakas kehonsa olisi täydellinen juuri sellaisena kuin se on.

Katria työllistää Syömishäiriöliiton asiantuntijatyöt sekä muutama mukava mukula kotona.

Katrin tavoittaa: kvmikkila@gmail.com ja 044 344 3242

SEFB Leena kuva

Leena on kahjoista teemabileistä nauttiva, ravitsemusta ja ruokaa rakastava ravitsemusterapeutti, jonka missiona on päästää ihmiset iki-laihduttamisen ikeestä ja auttaa löytämään oma tapa syödä hyvin.

Leena tykkää liikkua, mutta ei erityisen tavoitteellisesti. Kunnianhimoa löytyy, mutta se kohdistuu itsensä kehittämiseen ja haastamiseen. Tämä siksi, että voi olla muille paremmin avuksi.

Leena on ravitsemusalan sekatyöläinen ja työrepertuaariin kuuluvat niin potilasvastaanotot kuin sovittaessa luennot ja koulutuksetkin. Leenan esikoiskirja Superhyvää suolistolle! Herkkävatsaisen elämä kuntoon ilmestyi vuodenvaihteessa 2016. Toinen kirja, Ruokamysteerit, ilmeistyi vuodenvaihteessa 2017. Se on kirjoitettu yhteistyössä kuluttaja-ekonomi Mari Koistisen kanssa. Kolmas kirja Superhyvää keholle ilmestyy tammikuussa 2019.

Kevään 2019 Leena pyhittää eräopasopintojen loppuun saattamiseen, nettikurssien tekemiseen ja pyörittämiseen sekä puhuja- ja asiantuntijatehtäviin. Potilasvastaanotot ovat tauolla sovittuja seurantakäyntejä lukuunottamatta.

Leenan tavoittaa: leena@ravitsemusratkaisut.fi ja 044 378 1664

Twitterissä pölistään nimimerkillä @LeenaPutkonen ja Instagramissa kuvataan nimimerkillä leenaputkonen.

5 kommenttia artikkeliin ”Kehoaktivistit

  1. Paluuviite: #kommentoikeskenäs | Se erilainen fitness – blogi

  2. Paluuviite: #ruokarauhaa | Se erilainen fitness – blogi

  3. Paluuviite: Hei, te kaikki ravitsemusammattilaiset siellä kentällä! Tää ois teille! Ootte mahtavia! | Se erilainen fitness – blogi

  4. Paluuviite: Juhlat goes FODMAP - leenaputkonen

  5. Paluuviite: Parantaako paheksunta? | Se erilainen fitness -blogi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.